Антић добио спор са ФСС

Како незванично сазнајемо бивши селектор наше фудбалске репрезентације Радомир Антић добио је спор са Фудбалским савезом Србије, који ће морати да му исплати око милион евра. Истакнути стручњак је од 19. августа 2008. до 15. септембра 2010. водио наш национални тим, с којим је успјешно пребродио квалификације за Свјетско првенство 2010. у Јужној Африци. Након […]

субота, мај 26, 2012 / 06:56

Како незванично сазнајемо бивши селектор наше фудбалске репрезентације Радомир Антић добио је спор са Фудбалским савезом Србије, који ће морати да му исплати око милион евра.

Истакнути стручњак је од 19. августа 2008. до 15. септембра 2010. водио наш национални тим, с којим је успјешно пребродио квалификације за Свјетско првенство 2010. у Јужној Африци.

Након такмичења руководство ФСС смијенило је Антића због тога што није могао да води репрезентацију у четири меча квалификација за Европско првенство 2012. године, пошто је „одрадио” половину казне).

После једностраног раскида уговора бивши селектор је тужио Савез, који је тврдио да му не дугује ништа, односно да је до прекида сарадње дошло на правилан начин.

Антић је покренуо спор пред Међународним арбитражним судом у Лозани, који је донијео одлуку у корист тренера. Фудбалски савјет Србије се жалио на ту одлуку, па је она сада потврђена.



Оставите одговор