Ривалдо наставља каријеру у Анголи

Некадашњи најбољи фудбалер свијета Бразилац Ривалдо потписао је једногодишњи уговор за анголски Кабускорп, потврдили су званичници клуба. Кабускорп је прошле године национални шампионат завршио на другом мјесту иза Рекреативо Либола. Ривалдо је пет сезона провео у Барселони, играо је и за Коринтијанс, Палмеирас, Депортиво Ла Коруњу, Милан, Крузеиро, Олимпијакос и АЕК. 19. априла ће напунити […]

недеља, јануар 15, 2012 / 16:26

Некадашњи најбољи фудбалер свијета Бразилац Ривалдо потписао је једногодишњи уговор за анголски Кабускорп, потврдили су званичници клуба.

Кабускорп је прошле године национални шампионат завршио на другом мјесту иза Рекреативо Либола.

Ривалдо је пет сезона провео у Барселони, играо је и за Коринтијанс, Палмеирас, Депортиво Ла Коруњу, Милан, Крузеиро, Олимпијакос и АЕК. 19. априла ће напунити 40 година.

2011. године је у дресу Сао Паоло постигао пет голова на 30 утакмица. Са репрезентацијом Бразила је постао првак свијета 2002. године, а репрезентативни дрес своје земље је облачио 74 пута и постигао је 34 гола у периоду од 1993. до 2003. године.

Предсједник Кабурскопа Бенто Кангамба.је раније најавио да постоји шанса да Ривалда дође у Анголу.

"Цијели свијет се појачава и ми не смијемо да будемо последњи. Имамо шансу да доведемо Ривалда и учинићемо све да је искористимо", рекао је Кангамба.

Повезано: Ривалдо се нуди Партизану



Оставите одговор