2-1 за Кијевске узурпаторе у Предсједништву БиХ

Предсједништво БиХ је на данашњој сједници разматрало ситуацију у Украјини и приједлог текста резолуције под називом „Територијални интегритет Украјине“, који ће бити поднесен Генералној скупштини УН на гласање 27. марта. Иза Резолуције САД стала је 41 земља чланица УН, међу којима су све земље ЕУ, Молдавија, Грузија, Црна Гора, Турска, Канада… Из регије Резолуцију нису […]

среда, март 26, 2014 / 20:01

Предсједништво БиХ је на данашњој сједници разматрало ситуацију у Украјини и приједлог текста резолуције под називом „Територијални интегритет Украјине“, који ће бити поднесен Генералној скупштини УН на гласање 27. марта.

Иза Резолуције САД стала је 41 земља чланица УН, међу којима су све земље ЕУ, Молдавија, Грузија, Црна Гора, Турска, Канада…

Из регије Резолуцију нису подржале БиХ, Македонија и Србија.

Предсједништво БиХ на данашњој сједници, након гласања с два гласа за (предсједавајући Предсједништва БиХ Бакир Изетбеговић и члан Предсједништва БиХ Жељко Комшић) и једним гласом против (члан Предсједништва БиХ из Републике Српске Небојша Радмановић), није постигло консензус за доношење одлуке о гласању за Резолуцију.

Предсједавајући Предсједништва БиХ ће ову тачку као обавезну уврстити на идућу сједницу.0 КОМЕНТАРА

 1. E, njegova je šapa u UN je bila za bombardovanje Libije, i taj glas je bio presudan.
  To mu nikad neću oprostiti.
  Ni sad mu ne vjerujem. Nisam siguran da ne bi digao šapu da bobmarduju ni nas.
  Doduše, i ovo što su uradili firči , on, i kompanija šta je drugo nego bombardovanje republike bombama punjenim bijedom.

  Materijalna šteta je nesagledivih razmjera, današnje bombardovanje nanijelo nam je štetu 25 mmiliona.
  Toliko su nas danas zadužili.
  Na Hercegovinu su istresli najviše tereta.

  Ali, nikako ne mogu da prokužim šta im je kriv Tesla pa su istresli najviše bombi na „fabriku“ koju su imenovali njegovim imenom…

  Pilot bombarder Vučetić sravnio sve sa zemljom.
  trečeentetetskaZenga politika našeg poglavnika.

 2. prijedor
  Jesi li gledao vukanovićev prilog kako je vučetić isprepadao njemačku auto industriju, najavom proizvodnje automobila u banja luci? ludilo!!!

 3. Пише: Јегор ХОЛМОГОРОВ (Москва)

  ЕВО једноставног и јасног објашњења онога што се догодило са Србијом.

  1. Косово је историјско срце Србије, колевка српског народа.

  2. У ХХ веку Косово су почели да насељавају гастарбајтери из Албаније.

  3. Тито, који је ситнио Југославију на делове, створио им је аутономију. У стилу: „Таџичка аутономна покрајина Владимирска област“.

  4. Још за време Тита почео је прогон и пребијање Срба. Улазак Албанаца из Албаније на Косово био је готово неконтролисан.

  5. Кад је Милошевић дошао на власт, он је рекао Србима: „Нико не сме да вас бије“.

  6. Албанци су потом створили терористичке банде на челу са људождером Хашимом Тачијем кога подржавају САД.

  7. САД су ‘90-тих година водиле политику гушења Срба. Помагале су Хрватима да обаве етничке чистке у Републици Српској Крајини, босанским Србима нису дозволили да се уједине са Србијом.

  8. У оквиру те исте политике, Сједињене Државе су узеле под заштиту Албанце на Косову када је српска армија почела чишћење терориста.

  9. Било је изјава: Срби депортују народ (само су Хрвати уз помоћ САД депортовали све Србе из Крајине) и догађа се „хуманитарна катастрофа“.

  10. Већина Албанаца на Косову били су страни држављани и било је потпуно легално да буду депортовани из стране државе. Српска армија је водила рат само са терористима који су убијали Србе. Нема никаквих доказа да је било етничког чишћења и масовних убијања које су организовали Срби, није их пронашао NATO ни након 15 година непрекидне владавине.

  11. Проглашавањем да „спречавају хуманитарну катастрофу“, САД су почеле да бомбардују и ракетирају цивилне објекте – болнице, мостове, телевизијске центре, школске аутобусе. Погинуло је више од 2000 Срба цивила и 250 војника и полицајаца.

  12. Српска армија готово и да није ратовала да не би заоштрила ситуацију, иако је оборила један стелтс.

  13. Русија је у почетку заузела оштар антинатовски став. Премијер Примаков је вратио свој авион над Атлантиком који је летео у САД. Земљом су се одржавали спонтани и масовни антинатовски митинзи. Либерални лобисти изливали су на Примакова и Србе тоне отрова и мржње.

  14. У мају 1999. Јељцин је склонио Примакова, а Русија је почела наметање мира Србима.

  15. Резултат: Косово је окупирао NATO под окриљем ОУН – снагама KFOR. Русија је из тих снага убрзо била избачена.

  16. После окупације албански становници на Косову (они који су напола држављани друге земље) проглашавају независност коју Запад признаје. Срби без обзира што су на власти колаборационисти, не признају независност Косова.

  17. Србе на Косову су побили, спалили им куће и протерали – осим на Северу Косова, из области око Косовске Митровице. Уништени су и оштећени древни манастири – споменици архитектуре.

  18. Севером Косова управљају српске власти. Албанско Косово га не признаје, позивајући се на… „територијалну целовитост“ своје „државе“ (!).

  19. Лидер косовских терориста премијер Хашим Тачи оптужен је за киднаповање људи и трговину њиховим органима.

  20. Генерално, управо на солидарности са Србијом настао је овај механизам који је након 15 година почео да даје плодове. Управо је на Косову почео савремени руски политички национализам. Сајт Doctrina.ru који припада мени и Константину Кирилову почео је са радом управо ради подршке Србима.

  Ако неко још није разумео: Косово je Србиjа!

  Ми смо дочекали, дочекаће и Срби.

 4. Poštovani frontalovci, opet se ludjaci koriste tudjim nikom, kradu tudje identitete, i pišu prostačke komentare.
  Nisam pisao komentare
  21:53:o9
  22:19:13
  Pretpostavljam da je herctref jer je to radio u više navrata.

 5. Тема Украјина и прегласавање у предсједништву,није онанија,секс,чмар,……..Админа под хитно.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *