​Крсмановић: Очекујем од ЕУ да уведе санкције Додику

Посланик НДП у НСРС, Здравко Крсмановић, поново зазива међународни фактор да се обрачунава са политичким противницима у Српској.

четвртак, август 3, 2017 / 20:16

На ТВ1, као гост Дневника, још једном је показао да је експонент и послушних земаља Запада, постављајући ЕУ као врхунски морални и правни ауторитет, те зазивајући исту да уведе санкције против Милорада Додика.

Оно што је најопасније и најјадније у свему овоме, јесте да Крсмановић то очекује као образовни потез, да би се грађанима послала порука да „не могу гласати за губитнике“.

Осим ситнице да је Крсмановић у политичкој партији која је губитник избора по важећим законима и Уставу Српске, треба обратити пажњу на то да његови спонзори већ годину дана дижу прашину око тобожњег мијешања Русије у предсједничке изборе у САД, док Крсмановић сам то зазива, надајући се бољој позицији након смјене власти погуране из иностранства.

Крсмановић је јасно унитаристички и НАТО елемент, још одавно. Обзиром да је срж сваке демократије у томе да народ у својој земљи сам бира своју власт који други морају поштовати, Здравко након позива да страни економскополитички савез врши притисак на предсједника његове земље, не би се озбиљно могао бавити политиком ни у једној од земаља које га чине.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *